Oefenavond bij Ludo

door 1 februari 20082008 voorjaar

Woensdag de 30ste waren we maar met zijn drieëen om de nieuwe dartbaan van Ludo BB te bewonderen. Dat betekende tevens dat er niet voor de competitie werd gegooid, maar gewoon een bietje onderling. Daarnaast ging de Playstation Two aan, zodat Friek even zijn gitaarspel-techniek kon tonen.

Natuurlijk moesten we de nieuwe dartbaan testen en zoals je hiernaast ziet heeft BB deze baan geheel naar eigen inzicht gepimpt. BB was trouwens tijdens het gooien ook een stuk beter in vorm dan de afgelopen weken. Of kwam het omdat we niet hoefden te hoofdrekenen? Want ja een pc die de stand bijhoudt is natuurlijk wel lekker.

Na een avondje darten liet Sonja zien hoe je een echte guitar hero wordt op de Playstation. Daarna liet Friek ook zijn gitaarvirtuositeit zien, maar die liep niet helemaal gelijk aan die van de Playstation.

Al met al weer een gezellige avond, waar BB wel helaas bleef zitten met een pakje gehaktballetjes. Als we de volgende keer bij BB spelen zullen deze wel niet goed meer zijn, maar och we kunnen het altijd nog proberen.

De populariteit van onze dartclub neemt enorme vormen aan, daar zelfs deze oefensessie met electronische telling de krant haalde.

DC Nounauwtutter houdt de score electronisch bij

ZUNDERT – Het zat er al een tijdje aan te komen, maar vanavond was het dan zover. We (in ieder gavel enkele zekere personen) hebben moeite om de telling bij te houden, als degene die daar moeite mee hebben ook nog proberen mee te buurten dan kan het wel eens voorkomen dat hij uit de verkeerde fles drinkt. We hadden dus een try-out met het electronisch telraam bij Ludo’s place.

Speciaal voor deze keer had hij zijn bord gepimpt en dat per mail naar iedereen gestuurd. Het heeft wel gewerkt de meeste durfde het niet aan om te komen en lieten verstek gaan. Voor de dappere onder ons had hij twee zakjes gehaktballetjes met verschillende smaken gehaald. Helaas zullen we nooit weten wat de tweede smaak was, tegen de tijd dat we weer bij hem zijn zullen ze wel bedorven zijn (of hij heeft ze zelf opgegeten). Doordat we weinig spelers hadden hebben we er maar een oefenstage van gemaakt, waarbij het opviel dat Ludo in goede doen was. Dat belooft wat voor de after-carnaval-match bij Frank.

Ik vind zo’n electrisch telraam wel relaxed, je hoeft het niet na te tellen, want het klopt altijd! Er zal binnenkort we een poll op de website (www.nounauwtutter.nl) staan waar we kunnen stemmen. Het zou me verbazen dat het gepimpte bord van Ludo en Pat’s bord bij het verschijnen van het weekblad nog niet op de site te zien zijn. En dames u kunt zich nog steeds melden voor de dartclinic!

Bron: Zundertse Bode 6-2-2008

Laatste nieuws

Seizoen 2020-2021 niet eens gestart
Seizoen 2020-2021 niet eens gestart

Vol vertrouwen waren de organisatoren Pat Henkie en SuperGroover eind vorig jaar. De leukste onderlinge dartscompetitie van Zundert zou nog starten. Maar tot op heden blijkt, dat daarvan geen sprake is. "Een enorme teleurstelling", aldus één van de organisatoren....

Seizoen 2020-2021 niet eens gestart
Seizoen 2019-2020 nietig verklaard

Als gevolg van het corona-virus en de bijbehorende richtlijnen vanuit het RIVM heeft de organisatie van de NNT-competitie besloten het seizoen niet af te spelen en nietig te verklaren. Dit jaar dus geen kampioen, geen bekerwinnaar, geen uitreikingen van de individuele...

In februari vindt SuperGroover zijn Waterloo
In februari vindt SuperGroover zijn Waterloo

Februari 2020 kende 4 speelavonden en er werden vervolgens 2 periodes afgerond, beiden gewonnen door Franky all the Way. SuperGroover verloor op 7 februari zijn allereerste wedstrijd van dit seizoen. Na 25 winstpartijen was Blues Brother te sterk.  Hieronder de...

Ja ja januari
Ja ja januari

Ik mocht dan december wel vergeten zijn, maar gelukkig januari niet. Een nieuw jaar, nieuwe kansen en een nieuwe samenvatting van de afgelopen maand. SuperGroover pakte ook de tweede en de derde periode en bleef ook in januari ongeslagen in de competitie, maar werd...

December? O ja, december
December? O ja, december

Het leven van een razende reporter gaat niet altijd over rozen. Zeker niet, als je gewoon op een leeftijd komt dat je vergeetachtig wordt. In december werden er toch nog twee competitie-avonden gehouden plus de interland tegen Den Bels. En dan gewoon niet meer weten,...