Oefenavond bij Ludo

door 1 februari 20082008 voorjaar

Woensdag de 30ste waren we maar met zijn drieƫen om de nieuwe dartbaan van Ludo BB te bewonderen. Dat betekende tevens dat er niet voor de competitie werd gegooid, maar gewoon een bietje onderling. Daarnaast ging de Playstation Two aan, zodat Friek even zijn gitaarspel-techniek kon tonen.

Natuurlijk moesten we de nieuwe dartbaan testen en zoals je hiernaast ziet heeft BB deze baan geheel naar eigen inzicht gepimpt. BB was trouwens tijdens het gooien ook een stuk beter in vorm dan de afgelopen weken. Of kwam het omdat we niet hoefden te hoofdrekenen? Want ja een pc die de stand bijhoudt is natuurlijk wel lekker.

Na een avondje darten liet Sonja zien hoe je een echte guitar hero wordt op de Playstation. Daarna liet Friek ook zijn gitaarvirtuositeit zien, maar die liep niet helemaal gelijk aan die van de Playstation.

Al met al weer een gezellige avond, waar BB wel helaas bleef zitten met een pakje gehaktballetjes. Als we de volgende keer bij BB spelen zullen deze wel niet goed meer zijn, maar och we kunnen het altijd nog proberen.

De populariteit van onze dartclub neemt enorme vormen aan, daar zelfs deze oefensessie met electronische telling de krant haalde.

DC Nounauwtutter houdt de score electronisch bij

ZUNDERT – Het zat er al een tijdje aan te komen, maar vanavond was het dan zover. We (in ieder gavel enkele zekere personen) hebben moeite om de telling bij te houden, als degene die daar moeite mee hebben ook nog proberen mee te buurten dan kan het wel eens voorkomen dat hij uit de verkeerde fles drinkt. We hadden dus een try-out met het electronisch telraam bij Ludo’s place.

Speciaal voor deze keer had hij zijn bord gepimpt en dat per mail naar iedereen gestuurd. Het heeft wel gewerkt de meeste durfde het niet aan om te komen en lieten verstek gaan. Voor de dappere onder ons had hij twee zakjes gehaktballetjes met verschillende smaken gehaald. Helaas zullen we nooit weten wat de tweede smaak was, tegen de tijd dat we weer bij hem zijn zullen ze wel bedorven zijn (of hij heeft ze zelf opgegeten). Doordat we weinig spelers hadden hebben we er maar een oefenstage van gemaakt, waarbij het opviel dat Ludo in goede doen was. Dat belooft wat voor de after-carnaval-match bij Frank.

Ik vind zo’n electrisch telraam wel relaxed, je hoeft het niet na te tellen, want het klopt altijd! Er zal binnenkort we een poll op de website (www.nounauwtutter.nl) staan waar we kunnen stemmen. Het zou me verbazen dat het gepimpte bord van Ludo en Pat’s bord bij het verschijnen van het weekblad nog niet op de site te zien zijn. En dames u kunt zich nog steeds melden voor de dartclinic!

Bron: Zundertse Bode 6-2-2008

Laatste nieuws

Het gebit van…
Het gebit van…

Op vrijdag 28 oktober is het nieuwe seizoen van start gegaan van de NNT. Allereerst vond de Algemene Jaarvergadering plaats. Hierin werd teruggeblikt op afgelopen seizoen en vooruit gekeken op het nieuwe seizoen. Voor dit seizoen zal de organisatie bestaan uit The...

Het groen is niet altijd grasser
Het groen is niet altijd grasser

Zoals Daddy Cool probeerde duidelijk te maken, dat het groen niet altijd grasser is bij de buren. Zolang je maar genoeg sproeit. Met andere woorden, de toon was weer gezet, de matadoren konden aan de slag. De avond begon echter met een overstroming bij het...

Het is net als vissen
Het is net als vissen

Darten is net als vissen bij Nounauwtutter. Je spartelt wat, denkt er te zijn en vervolgens komt daar SuperGroover die je dan toch te pakken heeft. Dat was het gevoel van The Friek na de openingspartij. Uiteindelijk ging SuperGroover er met de 3-2 overwinning vandoor,...

Code 0000 en contactlenzen
Code 0000 en contactlenzen

Zender 711 kun je alleen bekijken met een pincode. En inderdaad, die is 0000. Een lekker veilig kinderslot voor onze darters dus. Ondergetekende weet van niks, want hij zit niet bij Ziggo. Kortom, de gesprekken gisteravond waren wederom van een hoog niveau. Pat Henkie...

We darten weer!
We darten weer!

De laatste wedstrijddag dateerde van 28 februari 2020, daarna was het het meer dan 2 jaar stil in het darthonk van DC Nounauwtutter. Maar vijf leden zijn afgelopen vrijdag toch weer aan de gang gegaan. Allereerst werd duidelijk dat de organisatie van twee seizoenen...