Over complimentjes, fruitmanden en scheidsrechters

door 2 maart 20132012-2013

Dit was een avond waarin met name de scheidsrechter centraal stond. Daarnaast was het 1 maart Complimentjesdag, dus ook daar werd door de voltallige NNT-selectie graag gehoor aan gegeven. Ook werd de fruitmand van Henkie nog even kort aangehaald. Wat hadden we het weer druk.

Tijdens de eerste partij was het scheidsrechter/teller Daddy Cool die alle aandacht naar zich toe trok, want hij wilde gewisseld worden vanwege kramp. Oke, het uitgooien duurde wel wat lang, maar om na een kwartier al om een wissel te vragen….

In de tweede partij was het wederom de scheidsrechter/teller, dit keer in de persoon van Blues Brother, die de hoofdrol speelde. De organisatie vond dat er te weinig in het hout gegooid werd voor de BB-cup, dus gooide BB zijn stift in het hout. Het moest niet gekker worden.

Slecht nieuws kwam er uit het Henkie-kamp, want hij moet opnieuw onder het mes. De kaakchirurg had geconstateerd dat er nog iets niet goed zat in zijn kaak. Dat hadden wij ook al wel opgemerkt, want het leek wel of bij Pat de Hamsterweken waren begonnen.

Pat bedankte verder het team nog voor de fruitmand, niemand wist hier iets van, dit bleek dan ook sarcastisch bedoeld te zijn. Maar iemand een fruitmand geven die alleen maar vloeibaar voedsel tot zich kan nemen, is toch ook niet aardig. En om nu eerst zo’n fruitmand in een blender te doen, ja da’s weer zonde van de centen.

De hele avond (tot 12 uur) vlogen de complimentjes heen en weer. Mooie worp, goed geschreven, gij kunt wel goed bier halen Pat. Prachtig.

O ja, er werd ook nog gedart. Fitten deed goede zaken door zowel te winnen van SuperGroover als van Blues Brother, waardoor hij steviger op de tweede plek terecht is gekomen.

Ronde 6 werd afgerond, dus hieronder ook die periode-eindstand. Daarnaast werden er nog 5 andere partijen gespeeld, waarvan hieronder akte.

Uitslagen vrijdag 1 maart:

SUPERGROOVER – BLUES BROTHER3-1
PAT HENKIE – BLUES BROTHER1-3
ROEDI FITTEN – SUPERGROOVER3-2
THE FRIEK – PAT HENKIE3-1
DADDY COOL – BLUES BROTHER0-3
THE FRIEK – SUPERGROOVER0-3
ROEDI FITTEN – BLUES BROTHER3-2

Eindstand speelronde 6:

 NAAMP1P2P3P4P5TOT
1SUPERGROOVER3333315
2BLUES BROTHER3221311
3ROEDI FITTEN3131311
4THE FRIEK1331311
5PAT HENKIE331119
6DADDY COOL011125

Laatste nieuws

Seizoen 2020-2021 niet eens gestart
Seizoen 2020-2021 niet eens gestart

Vol vertrouwen waren de organisatoren Pat Henkie en SuperGroover eind vorig jaar. De leukste onderlinge dartscompetitie van Zundert zou nog starten. Maar tot op heden blijkt, dat daarvan geen sprake is. "Een enorme teleurstelling", aldus één van de organisatoren....

Seizoen 2020-2021 niet eens gestart
Seizoen 2019-2020 nietig verklaard

Als gevolg van het corona-virus en de bijbehorende richtlijnen vanuit het RIVM heeft de organisatie van de NNT-competitie besloten het seizoen niet af te spelen en nietig te verklaren. Dit jaar dus geen kampioen, geen bekerwinnaar, geen uitreikingen van de individuele...

In februari vindt SuperGroover zijn Waterloo
In februari vindt SuperGroover zijn Waterloo

Februari 2020 kende 4 speelavonden en er werden vervolgens 2 periodes afgerond, beiden gewonnen door Franky all the Way. SuperGroover verloor op 7 februari zijn allereerste wedstrijd van dit seizoen. Na 25 winstpartijen was Blues Brother te sterk.  Hieronder de...

Ja ja januari
Ja ja januari

Ik mocht dan december wel vergeten zijn, maar gelukkig januari niet. Een nieuw jaar, nieuwe kansen en een nieuwe samenvatting van de afgelopen maand. SuperGroover pakte ook de tweede en de derde periode en bleef ook in januari ongeslagen in de competitie, maar werd...

December? O ja, december
December? O ja, december

Het leven van een razende reporter gaat niet altijd over rozen. Zeker niet, als je gewoon op een leeftijd komt dat je vergeetachtig wordt. In december werden er toch nog twee competitie-avonden gehouden plus de interland tegen Den Bels. En dan gewoon niet meer weten,...