Over complimentjes, fruitmanden en scheidsrechters

door 2 maart 20132012-2013

Dit was een avond waarin met name de scheidsrechter centraal stond. Daarnaast was het 1 maart Complimentjesdag, dus ook daar werd door de voltallige NNT-selectie graag gehoor aan gegeven. Ook werd de fruitmand van Henkie nog even kort aangehaald. Wat hadden we het weer druk.

Tijdens de eerste partij was het scheidsrechter/teller Daddy Cool die alle aandacht naar zich toe trok, want hij wilde gewisseld worden vanwege kramp. Oke, het uitgooien duurde wel wat lang, maar om na een kwartier al om een wissel te vragen….

In de tweede partij was het wederom de scheidsrechter/teller, dit keer in de persoon van Blues Brother, die de hoofdrol speelde. De organisatie vond dat er te weinig in het hout gegooid werd voor de BB-cup, dus gooide BB zijn stift in het hout. Het moest niet gekker worden.

Slecht nieuws kwam er uit het Henkie-kamp, want hij moet opnieuw onder het mes. De kaakchirurg had geconstateerd dat er nog iets niet goed zat in zijn kaak. Dat hadden wij ook al wel opgemerkt, want het leek wel of bij Pat de Hamsterweken waren begonnen.

Pat bedankte verder het team nog voor de fruitmand, niemand wist hier iets van, dit bleek dan ook sarcastisch bedoeld te zijn. Maar iemand een fruitmand geven die alleen maar vloeibaar voedsel tot zich kan nemen, is toch ook niet aardig. En om nu eerst zo’n fruitmand in een blender te doen, ja da’s weer zonde van de centen.

De hele avond (tot 12 uur) vlogen de complimentjes heen en weer. Mooie worp, goed geschreven, gij kunt wel goed bier halen Pat. Prachtig.

O ja, er werd ook nog gedart. Fitten deed goede zaken door zowel te winnen van SuperGroover als van Blues Brother, waardoor hij steviger op de tweede plek terecht is gekomen.

Ronde 6 werd afgerond, dus hieronder ook die periode-eindstand. Daarnaast werden er nog 5 andere partijen gespeeld, waarvan hieronder akte.

Uitslagen vrijdag 1 maart:

SUPERGROOVER – BLUES BROTHER3-1
PAT HENKIE – BLUES BROTHER1-3
ROEDI FITTEN – SUPERGROOVER3-2
THE FRIEK – PAT HENKIE3-1
DADDY COOL – BLUES BROTHER0-3
THE FRIEK – SUPERGROOVER0-3
ROEDI FITTEN – BLUES BROTHER3-2

Eindstand speelronde 6:

 NAAMP1P2P3P4P5TOT
1SUPERGROOVER3333315
2BLUES BROTHER3221311
3ROEDI FITTEN3131311
4THE FRIEK1331311
5PAT HENKIE331119
6DADDY COOL011125

Laatste nieuws

Het verschil
Het verschil

Op vrijdag 3 Februari werd er weer gedart. Dit ondanks 2 afmeldingen. Pat Henkie had nog te weinig zicht en durfde het met 1 oog niet aan. Supergroover was de andere afwezige. Waarschijnlijk toch te vroeg de hond uitgelaten zodat hij toch nog blijft hoesten en...

In het lichaam van
In het lichaam van

20 Januari was het eindelijk zover. De weersberichten waren gunstig zodat er weer gedart kon worden Wel even een dankwoord aan BB die van te voren de verwarming had aangeslingerd. Dit hadden we wel nodig. Helaas 2 afmeldingen. Pat Henkie die nog de scherpte mist omdat...

Het gebit van…
Het gebit van…

Op vrijdag 28 oktober is het nieuwe seizoen van start gegaan van de NNT. Allereerst vond de Algemene Jaarvergadering plaats. Hierin werd teruggeblikt op afgelopen seizoen en vooruit gekeken op het nieuwe seizoen. Voor dit seizoen zal de organisatie bestaan uit The...

Het groen is niet altijd grasser
Het groen is niet altijd grasser

Zoals Daddy Cool probeerde duidelijk te maken, dat het groen niet altijd grasser is bij de buren. Zolang je maar genoeg sproeit. Met andere woorden, de toon was weer gezet, de matadoren konden aan de slag. De avond begon echter met een overstroming bij het...

Het is net als vissen
Het is net als vissen

Darten is net als vissen bij Nounauwtutter. Je spartelt wat, denkt er te zijn en vervolgens komt daar SuperGroover die je dan toch te pakken heeft. Dat was het gevoel van The Friek na de openingspartij. Uiteindelijk ging SuperGroover er met de 3-2 overwinning vandoor,...